Meteen naar de inhoud

Wandelgroep

Houd je van wandelen en wandel je het liefst samen met anderen, dan is onze wandelgroep wellicht iets voor jou. Al wandelend ontdek je het moois dat de Utrechtse stad en natuur te bieden hebben. Snuif de buitenlucht op, maak je hoofd even leeg en geniet van gesprekken met de andere wandelaars. Wil je mee wandelen? Of meer informatie over de wandelgroep? Laat het ons weten! (Zie Contact.)

Leuk wandelweetje

Wist je dat je tijdens het wandelen een paar gesprekslagen verder kan komen dan normaal?
Volgens Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie, heeft dit voornamelijk te maken met de fasciculus uncinatus, een verbinding tussen je frontale en temporale hersenkwab. Deze gebruik je niet alleen om te navigeren, maar hier maak je ook empathie mee aan. Je zult daardoor meer invoelend zijn en sneller een band ontwikkelen met de ander. (Bron: NU.nl/Tom Flipse.)

Sydney met wandelgroep

Donderdag van 17.00 – 18.00 uur | Verzamelen voor Bakkerij Neplenbroek, Troosterhof 30, Utrecht
I.v.m. het coronavirus gaan de beweeggroepen tot nader order niet door.
I.v.m. het coronavirus zijn er op dit moment geen bijeenkomsten van de wandelgroep. Zodra wij weer met de wandelgroep starten, zullen wij dit via onze website communiceren. Wil je graag via de mail op de hoogte gehouden worden? Laat het ons weten! (Zie Contact.)